Ejendomsmægler med solide værdier

Geisler & Rønne er din lokale ejendomsmægler med mange års erfaring i branchen. Vi tilbyder kompetent og grundig mæglerhjælp til dig, der er på udkig efter en ny bolig eller vil sælge dit nuværende hjem. Vi er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, der dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Det betyder, at vi har et indgående kendskab til boligmarkedet i de københavnske områder som V, S, Ø og K samt de nordsjællandske boligområder.

Vi bygger på et solidt fundament med gode og sunde værdier. Vi driver en ordentlig og ærlig ejendomsmæglerforretning, hvor vores kunder er i fokus. Vi består af et dynamisk team, der har en seriøs tilgang til tingene og er grundige i vores arbejde. Uanset om du er interesseret i at købe eller sælge, tager vi dit køb eller boligsalg meget seriøst og står altid klar til at give dig den bedste rådgivning. Vi finder købere til enhver boligtype, om end boligen har sin beliggenhed på Østerbro, Nørrebro, Amager, Nordsjælland eller i andre af de københavnske områder. Hos Geisler & Rønne kan du roligt have forventninger til din ejendomsmægler. Vi giver vi dig nemlig lidt mere – hver gang.

Tryghed, tillid og et tæt samarbejde

Hos Geisler & Rønne er du aldrig bare et sagsnummer. Vi tager grundig hånd om alle vores kunder og lytter nøje til dine ønsker, krav og behov. Når du skal sælge eller købe en bolig, er det altafgørende, at du har en god kommunikation og et godt samarbejde med din mægler. Hos os er den personlige interaktion utrolig vigtig, og vi gør meget ud af at skabe en tæt relation med vores kunder, så de altid føler sig i trygge og gode hænder fra start til slut. Det er på mange måder en stor beslutning at købe eller sælge en bolig, og derfor er det helt afgørende, at købs- eller salgsprocessen forløber på en tryg og tillidsfuld måde. Hos os kan du altid være sikker på at få en professionel, moderne og grundig service fra engagerede medarbejdere. Hos Geisler & Rønne gør vi en forskel for dig.

Stort kendskab til de københavnske boligområder

Det er altafgørende, at din mægler har et godt kendskab til det område, du søger bolig i eller ønsker at sælge din bolig i. Hos Geisler & Rønne har vi en indgående indsigt i de københavnske områder som Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager samt boligområderne i Nordsjælland. Vi følger nøje med i boligmarkedets udvikling og er altid opdaterede på, hvordan markedet hænger sammen. Dermed er vi i stand til at prissætte din bolig rigtigt, så den bliver solgt hurtigt, men stadig med et tilfredsstillede resultat.

Skal du derimod købe bolig, er vi behjælpelige med vejlighed og gode råd omkring den rette købspris. Vores store lokalkendskab betyder også, at vi kan guide dig grundigt i, hvilket boligområde der passer bedst til netop dine og familiens ønsker og behov.

Lejlighed i byen eller hus i forstaden

Uanset om du er enkeltperson eller har en stor familie, er der altid rigtig mange overvejelser i forbindelse med et boligkøb. Hvor skal boligen ligge? Hvor stor skal den være? Hvad er der i nærheden af institutioner, indkøbsmuligheder og sportsaktiviteter? Det er blot nogle af alle de spørgsmål, der kan dukke op. Hos Geisler & Rønne står vi klar til at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål og finde den helt rigtige bolig omkring København. Om boligen er til en enkeltperson, en lille familie eller måske en meget stor familie, hjælper vi med at finde det helt rette.

Der vil altid være nogle fordele og nogle ulemper ved en bolig og dens beliggenhed. Det gælder også i valget af lejlighed i byen eller et hus i forstaden. Med en lejlighed i en større by er du tæt på byens pulserende liv og et stort udvalg af kulturudbud, caféer, butikker og meget mere. Her er der altid mennesker tæt omkring dig, hvilket kan give en charmerende, livlig og tryg stemning. En lejlighed vil dog ofte være af færre kvadratmeter, og mange familier oplever at bo tæt i små rum, hvor møbler med mulighed for opbevaring er afgørende. Her er du tæt på alt, men må ofte bo småt.

Vender du derimod blikket mod en bolig i en af de københavnske forstæder, vil du hurtigt opleve, at du får væsentlige flere kvadratmeter for pengene her end i indre by. Du får mere plads og luft omkring dig og undgår en nabo på den anden side af væggen. For mange familier er det at få en have også meget eftertragtet. Så kan både hunden og børnene nemt komme ud og lege i det grønne uden besvær op og ned ad trapper. Med en bolig i en forstad får du mere ro og privatliv, men må dog køre lidt længere, når du skal ind til det hyggelige byliv.

Uanset om du er på udkig efter en lejlighed eller et hus i et af de københavnske områder, glæder vi os til at være med indover. Kontakt os i dag og lad hos hjælpe dig med et godt boligkøb.