Islands Brygge 30B, 13. + 14. 3., København S

24.000 kr/md
Leje

3D-WALK


Vis 3D-Walk i fuldskærm

Beskrivelse

OMRÅDET:

Super centralt og midt på Bryggen, i gåafstand til Islands Brygge Metro, Amager Fælled, Havnebadet og det charmerende "gamle" Bryggen med cafeer, små specialbutikker og masser af charme. Havnebussen med forbindelse til bl.a. Nyhavn og Operaen lægger til lige foran bygningen. Desuden er der kort afstand til Rådhuspladsen, Voldene ved Chr. Havn og indkøb. Samtidig ligger bygningen 100 meter fra Bryggebroen med adgang til Vesterbro, Copenhagen Mall/Fisketorvet og Kødbyen mm.

Noget nær en perfekt beliggenhed i København.

EJENDOMMEN:

Ejendommen, som også bliver kaldt Weenberg Siloen, er i 2004 omdannet til en nyere og tidssvarende boligejendom, der opfylder alle moderne krav til teknik og komfort. I stueplan er der etableret cykelparkering, fællesvaskeri, affaldsrum til storskrald, postkasser, viceværtkontor samt fællesrum og toilet. Der er porttelefonsystem ved husets hovedindgang og på hver etage er der nedfaldsskaktsystem. På 13. etage er der en 230 kvm stor fælles tagterrasse til husets beboere. Her kan solen, luften og ikke mindst udsigten nydes i fulde drag. Til ejendommen hører ca. 70 parkeringspladser på terræn, som p.t. er til fri afbenyttelse efter princippet først til mølle.

INDRETNING:

Boligen er i to plan med masser af lys og udsigt.

Lejligheden er praktisk indrettet med en rummelig entre, et fint badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle, et funktionelt køkken med altan i åben forbindelse med stor stue med et fantastisk lysindfald og en endnu mere fantastisk udsigt samt et dejligt soveværelse. Fra stuen er der adgang til lejlighedens 1.sal, hvor der er god plads til at skabe et værelse og udgang til lejlighedens store private tagterrasse på 35 kvadratmeter med panorama udsigt over København samt Amager Fælled.

Søger man en bolig ud over det sædvanlige med egen terrasse og en meget attraktiv beliggenhed, så er dette måske boligen.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Islands Brygge 30B, 2300 København S

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.