Åløkkevej 21, 1.sal, Vanløse

Solgt

Beskrivelse

Charmerende villalejlighed med brugsret til eget havestykke!

I ”S. Rotwitts Villa” i Vanløse, nær ved Flintholm st. og grænsen til Frederiksberg, finder man denne meget charmerende villalejlighed. Beliggenheden er perfekt til både hurtigt at komme ind- og ud af København og samtidig med nem adgang til Københavns mange uddannelsesinstitutioner, via Metroen.

Man træder ind i en lys og dejlig stue, der ligger i åben forbindelse med det lyse- og indbydende køkken. Fra stuen er der udgang til en sydvendt altan hvor man har sol hele dagen. Fra entréen er der adgang til et godt værelse med en trappe op til tagværelset, der er indrettet som soveværelse (ikke godkendt til beboelse). Derudover er et nydeligt badeværelse med separat bruseafsnit. Hele lejligheden fremstår pæn, velholdt og indflytningsklar.

Lejligheden har brugsret til et stort kælderrum samt en delt vaskekælder. Derudover har man brugsret til en seperat del af haven, hvor der er græs, fliser og et skur. Haven er nem at holde og giver en fantastisk mulighed for afslapning i grønne omgivelser. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Åløkkevej 21, 2720 Vanløse

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.