Ahornvej 3, Virum

5.450.000 kr

Beskrivelse

Kæmpe Virum-villa med charme og plads. 356 etagemeter i dejlig rødstensvilla fra 1937.

Smuk og særpræget villa med fine  trædetaljer og ’søjlegange’ på terrassen.

Du bydes velkommen i en hall med vindfang og gæstetoilet. Herfra indgang til det hvide køkken med stålbordplade og udsigt til gaden, samt indgang til den første ud af tre store højloftede stuer ensuite med udsigt til terrasse og haven.

 Den skønne dagligstue har indbygget bogreol, store vinduespartier og dør mod terrassen – og plads til stort sofa hyggehjørne. Ligesom den hyggelige og markante brændeovn med pejseindsat skaber stemning i den mørke tid. De to øvrige stuer kunne danne rammerne om spisestue  med fin stuk og en biblioteksstue eller skønt hjemmekontor. Fra stuen integreret nedgang til den kæmpe store og brugbare kælder, som er en historie for sig selv!

 Smuk svungen trappe til førstesalen med stort masterbedroom med indbyggede skabe og yderligere tre værelser. Lækkert badeværelse med liggebadekar og kig til himlen gennem Velux-vinduerne, opmuret brus og flisegulv.

 Kælderen indeholder bryggers/vaskerum og brus, seperat toilet, tre disponible rum, hvoraf det ene rum har plads til teenagerfester, bordtennis, billard m.v. Det andet perfekt til ekstra ‘teenageværelse.’ Kælderen er udstyret med flisegulve overalt og karakteristiske træpaneler på væggene.

 Der er meget smukke sildebensparketgulve i både stueplan og førstesal, radiatorskjulere og stuk.

Velanlagt og velholdt have med flisegange, fliseterrasse og græsplæne. Villaen er desuden udstyret med solpaneler og der er garage.

Her får du mange gode kvadratmeter til den store familie  – i et godt og eftertragtet område tæt på Virum Torv og Virum station.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ahornvej 3, 2830 Virum

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • Tilstandsrapport 01.05.17
  • EL-rapport 01.05.17
  • Energimærke 02.03.15

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.