Bregnerødvej 155, Birkerød

9.700.000 kr

Beskrivelse

Fantastisk ejendom på hele 480 etage m2, beliggende på en grund på 2.799 m2!

Denne ejendom er opført i 1977 på en parklignende grund, i udkanten af Birkerød, nær Furesø Golfklub, Høvelte Kaserne og masser af skøn natur.

Ejendommen er noget ud over det sædvanlige, og man er ikke i tvivl om at der er tale om en ejendom, hvor man ikke er gået på kompromis med materialerne. Man ankommer til den store plads foran huset der er belagt med brosten og hvor der er en dobbelt carport. Ejendommen er i 2 plan, hvoraf det nederste er registreret som kælder, men ligger i samme niveau som grunden på forsiden af huset. Fra hallen går man op til øverste etage hvor man træder direkte ind i et stort køkken-alrum. Herfra er der adgang til en stor stue med pejs, loft til kip og smuk udsigt over haven. Fra stuen er der udgang til både overdækket- og fri terrasse. Denne etage byder endvidere på 3 store soveværelser samt 2 gode badeværelser.

Underetagen er et helt kapital for sig; Den ene halvdel kan med fordel benyttes til erhverv og har bl.a. separat indgang til eventuelle kunder. Endvidere er der et værelse, bryggers, 2 toiletter og et badeværelse. Bagerst træder man ind i pool-afdelingen der ligger sammen med saunaen og bar-rummet. Ved poolen er der mulighed for at nedsænke et gulv, således at det kan benyttes som dansegulv.

Haven er smukt anlagt, velpasset og et sted hvor man virkelig kan finde sindsro og fred.                                                                             Ejendommen fremstår yderst velholdt og er noget ud over det sædvanelige, som bare skal opleves! 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Bregnerødvej 155, 3460 Birkerød

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 07.07.16
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 07.07.16
  • EL-rapport 11.07.16

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.