Brødhøj 13, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Skøn villa ved Bernstorffsparkens grønne frirum

Smuk, velholdt villa på attraktiv og rolig adresse i Gentofte med plads til den store familie.

Ejendommen på 245 m2 er fra 1935 og fik nyt tegltag i 2012. Fra den charmerende entre er der adgang til de 3 store lyse stuer en suite. Stuerne har flotte sildebensparketgulve, og der er udgang til hyggelig syd/vestvendt terrasse.

Spisekøkkenet ligger lyst og tilbagetrukket i stueetagen med udsigt til haven. I denne afdeling er også det store, ugenerte forældresoveværelse og et lyst badeværelse med karbad.

Med kig til Bernstorffsparken har 1. salen 3 meget store soveværelser og god mulighed for at udnytte skunken til fx skabsplads.

Kælderen på 153 kvadratmeter er meget anvendelig med egen indgang og god loftshøjde. Her giver 4 store disponible rum plads til at børnene kan boltre sig og mulighed for at indrette kontor, værksted/krearum, gæsteværelser m.m. Det store fyrrum er med nyere gasfyr og med god plads til vaskesøjle.

Haven er nem at holde med en hyggelig indbydende forhave og skøn ugeneret vestvendt baghave med plads til leg og afslapning.

Alt dette lige ved Bernstorffsparken og i gåafstand til Tjørnegårdsskolen, Gentoftegade, Gentofte Sø og Gentofte Station med kun 10 minutter til København.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Brødhøj 13, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.