Bukkeballevej 78, Rungsted Kyst

Solgt

Beskrivelse

Velholdt Villa 200 meter fra Øresund.

Når man ankommer til denne dejlige bolig, mærker man straks den hyggelige og imødekommende atmosfære. Her leves et aktivt og privilegeret liv kun 200 meter fra Øresund og ganske tæt på Rungsted Havn med strandliv, café- og restaurantmiljø, sejlsport, kajak- og roklub. I gå afstand ligger golfbanen, rideskole og Kokkedal Slot. Rungsted Gymnasium, Vallerød- og Rungsted privat skole ligger i cykelafstand. Det store sportscenter med bl.a. mulighed for tennis, svømning, skøjteløb og fodbold ligger ligeledes ganske nært.

Ejendommen er en velholdt etplansvilla og ligger ugeneret i en lukket og hyggelig have med flere terrasser, så solen kan nydes både morgen og aften. Husets flotte udestue udvider havesæsonen og kan opvarmes med varmepumpe. I vinterperioden kan der tændes op i brændeovnen i den store velindrettede vinkelstue. Spisestuen er i direkte forbindelse med det store praktiske køkken, så familien kan samles omkring spisetid.

I villaens bryggers er der god plads til hvidevarer, og der er direkte indgang fra haven – selvfølgelig med koøje i døren, så man mindes om, at man bor ved havet.

Villaen er opført i gode kvalitetsmaterialer og alle rum er lyse og venlige. Til villaen hører andel i badebro – en attraktiv bolig for et aktivt par eller for børnefamilien, der lægger vægt på kvalitet og beliggenhed.

Til villaen hører endvidere carport og 2 isolerede udhuse

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Bukkeballevej 78, 2960 Rungsted Kyst

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.