Dronningens Tværgade 46, 2. 2., København K

Solgt

Beskrivelse

The Queen Fisher Suite

I Dronningegården i København K finder du denne perle af en arkitekttegnet lejlighed. Bygningen er tegnet af Kay Fisker og opført i årene 1943-1958, hvor fokus var funktionalitet. Lejligheden, som du nu skal se, har netop taget udgangspunkt i funktionaliteten og ikke mindst den unikke arkitektur. Vi har derfor tilladt os at kalde boligen ”The Queen Fisher Suite”. 

Af navnet drages tankerne mod en hotelsuite, hvilke netop er den følelse, du får, når du træder ind i denne smukke bolig. The Queen Fisher Suite handler ikke om kvantitet, men om kvalitet! Lejligheden er renoveret med et mål om at skabe en smuk og hjemlig base for det moderne og urbane menneske, der ønsker at bo i rolige omgivelser mellem Kongens Nytorv og Kongens Have.

Lejligheden byder ikke blot på en fantastisk indretning og en god udnyttelse af kvadratmeterne, men er samtidig istandsat med respekt for den arkitekttegnede ejendom og med fokus på hverdagsluksus.

Denne store 1-værelses lejlighed har både plads til en privat soveafdeling samt stue og spisestue i ét. I stuemiljøet kan du trække dig tilbage, nyde roen, udsigten og lyset, som bliver fremhævet af de dybe farver i rummet. Køkkenet komplimenterer den smukke stil i lejligheden og er lige som resten af boligen, tænkt til at skulle gøre hverdagen nemmere. Opbevaring er gemt væk i entréen, så det ikke forstyrrer roen i boligen. Når dagen begynder, er det i et smukt og klassisk badeværelse, hvor man ligeledes har søgt at finde løsninger, der matcher den gennemførte stil.

Når vi som det moderne, urbane menneske prøver at balancere vores sparsomme timer mellem et udfordrende job, sociale begivenheder og behovet for at nyde hver eneste time, så bliver behovet for en velindrettet og hjemlig base, endnu større. Her får du en citylejlighed ud over det sædvanlige med let tilgang til en middag på én af Københavns sublime restauranter, en hyggelig aften på byens cocktailbarer eller en god koncert med dine nærmeste.

Dronningegården er opført i nyklassisk stil, og opgangen er i sig selv en oplevelse. Der er naturligvis elevator i ejendommen.

The Queen Fisher Suite er hjemmet for det travle, urbane menneske, der ønsker en unik base.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Dronningens Tværgade 46, 1302 København K

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.