Forhåbningsholms Alle 41A, 1. th., Frederiksberg C

3.795.000 kr

Beskrivelse

På konge beliggenhed i smørhullet af Frederiksberg, få hundrede meter fra Gammel Kongevejs mange muligheder, Søerne og grøn smuk natur i Landbohøjskolens have udbydes nu denne flotte ejerlejlighed med stor altan til salg!

Tilbagetrukket fra Forhåbningsholms Alle finder du denne ejerforening med fælles gårdmiljø med ejerforeningen som ligger ved siden af. Lejligheden ligger på 1. sal og straks du ankommer mærker du det hyggelige miljø.

Lejligheden er inden for de senere år gennemrenoveret og fremstår i den grad i indflytningsklar stand med flotte massive Dinesen gulve, indfræset og nyt el, fuldspartlede vægge, flot stuk, nyere flot brusebadeværelse med gulvvarme, spots og væghængt toilet. Køkkenet er pænt, hvide låger, vinyl gulv og med en lille spiseplads.

Fra stuen er der udgang til stor altan som sælger har betalt. Her kan kaffen nydes i solen.

En éner på super beliggenhed og i super stand!

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Forhåbningsholms Alle 41A, 1904 Frederiksberg C

Dokumenter

  • Salgsopstilling

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.