Fuglegårdsvænget 90, 1. th., Gentofte

1.425.000 kr

Beskrivelse

Lys og dejlig 2V i Vangede – 1. sal

Pæn, indflytningsklar og meget velindrettet 2V med god og central beliggenhed i Vangede, tæt på Gentofte Sø, indkøb samt station.

Lejligheden ligger i en pæn veldrevet ejendom med stille beliggenhed i grønne, velholdte omgivelser. Der er blandt andet i 2008 lagt nyt tag på alle tre blokke i ejerforeningen.

Lille fordelingsentré med indbygget garderobeskab og lille hems til yderligere opbevaring og indgang til alle lelighedens rum. God rummelig ’hjørnestue’ med dejlig lys udsigt og plads til både sofaarrangement og spiseplads. Stort, dejligt soveværelse med plads til seng og arbejdsplads samt plads til kæmpe klædeskab på bagvæggen. Pænt lyst køkken med i hvide elementer og træbordplade, god skabs- og arbejdsplads, nedfældet porcelænsvask samt opvaskemaskine. Mindre brusebadeværelse holdt i hvidt med mørkegrå gulvklinker og hvid sanitet. Overalt fine plankegulve.

Til lejligheden er der brugsret til kælderrum, cykelkælder, fælles/vaskeri.

Lejlighedens 51 kvm. er godt indrettet og perfekt både til den enlige, parret men også delevenlig for to studerende. Her på Fuglegårdsvænget får du en meget fin og indflytningsklar ejerlejlighed i det grønne område med kun et kvarter fra Nørreport.

#Forventlidtmere 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Fuglegårdsvænget 90, 2820 Gentofte

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • Energimærke 14.05.11

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.