Gothersgade 93C, 3., København K

Solgt

Beskrivelse

I hjertet af København, over for den skønne Kongens Have og Rosenborg, kun få min fra Nyhavn, Rundetårn og Strøget, men samtidig roligt beliggende i baggården, har man muligheden for at erhverve sig en fantastisk lejlighed på 156 m2 i 2 plan, i ren "New Yorker" stil. I løbet af få minutter kan man være på enten Kongens Nytorv, Købmagergade eller 

I baggården ligger denne gamle ejendom som har gennemgået en forvandling og tilbyder lejligheder der kan få smilet frem i selv den mest kræsne køber.

Lejligheden ligger på 3 og 4 sal og har fuldstændig ugeneret fra den daglige aktivitet som Gothersgade har at byde på. 3.salen har tidligere været trykkeri, hvorfor der er en meget god loftshøjde. Når man kommer ind i entreen fornemmer man allerede den charme og utraditionelle stil som der er i vente. Fra entreen er der adgang til et meget stort badeværelse med både brus og kar. Badeværelset er opført i flotte materialer og fremstår både stort og indbydende. Derudover et værelse der er oplagt som kontor eller gæsteværelse. Man træder direkte ind i køkkenalrummet hvor der er plads til det store spisebord og et køkken med rigeligt skabs- og arbejdsplads.

Fra alrummet går trappen op til den øvre etage hvor man med det samme ser lyset fra glaspartiet i hele stuens længde, ud mod den store terrasse. På terrassen er der plads til både spiseplads, stor grill og solstole. Stuen på denne etage er betagende både i lys- og mørke og i alle slags vejr – her kan man virkelig opleve årstidernes gang. Sidst men ikke mindst er der et stort soveværelse med udgang til terrassen og et adgang til walk-in closet. 

Kontakt os for flere oplysninger eller ønske om fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Gothersgade 93C, 1123 København K

Info om foreningen

Kælder-/ loftsrum:
Ja kælder- og loftsrum 

 

Medfølgende hårde hvidevarer:
Xx

                            

Antenneforhold:
Individuelt

 

Internetforhold:
Individuelt

 

Fælleslån udover købesummen:
Ja

 

Fællesvaskeri:
Nej

 

Fællesfaciliteter:
Xxx

 

Forbrugsudgifter:

Aconto Varme pr. md. kr. 1900, 00 

Aconto Vand pr. md. kr. 433,33 

Opvarmningsform:
Fjernvarme

 

Er husdyr tilladt:
Nej, dog kan bestyrelsen i hvert enkelte tilfælde tillade husdyr, som ikke er til gene for de øvrige beboere. jf. Vedtægternes § 30.2  

 

Er udlejning tilladt:
Ja, jf. vedtægternes § 31

 

Parkeringsmuligheder:
På gaden med p-licens

 

Seneste ejendomsvurdering:
Kr. 3.850.000

 

Seneste generalforsamling afholdt:

23.03.15

 

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.