Gudrunsvej 13, st., Charlottenlund

Solgt

Beskrivelse

Ejendommen: 

Hvis du drømmer om en bolig med en helt særlig atmosfære, hvor smagfulde moderniseringer går hånd i hånd med den oprindelige stil, så er du kommet til det rette sted. I en af de flotteste ejendomme i området finder man denne yderst præsentable lejlighed fra 1897. Flot pudset op med masser af detaljer på facaden er dette en ejendom for æstetikeren. Ejendommen er delt op i to flotte villalejligheder med hver deres haveandel og et stort fælles skur til opbevaring. 

Villalejligheden – 178 etagemeter:

Via den store entre med privat gæstetoilet, som hører til lejligheden, træder man ind i de store højloftede stuer med flotte sildebensparketgulve og velbevaret stuk. Til stuen har man åbnet op og fået integreret køkkenet med terrassedøre ud til den private sydvendte terrasse, hvor man har alle muligheder for at nyde sin have badet i sol, mens børnene fornøjer sig på trampolinen. Haven står i blomst fra tidlig forår til sen efterår og er enkelt anlagt med græsplæne og to terrasseområder, der hører til villalejligheden. Spisestuen, som vender stik syd, er flot dekoreret med en indbygget bogreol. Det gode indtryk fortsætter i det store børneværelse ved siden af spisestuen. Villalejlighedens store badeværelse med indlagt gulvvarme er holdt i en klassisk stil med armaturer og elementer fra engelske "Heritage". Badeværelset samt det separate toilet i samme stil er blevet malet og istandsat i 2015 med bl.a. nye spejle, lamper og tapet. Fra trappen i stuen er der adgang til en meget højloftet underetage, hvor kontor og et flot soveværelse med masser af skabsplads er at finde. I den tilstødende afdeling finder man vaskerum og god opbevaringsplads. Kælderen er rummelig og tør – og ved skybrud har sælger aldrig oplevet problemer med vand i kælderen. Der er indlagt fjernvarme i ejendommen i 2014.

Området:

Beliggende i Charlottenlund er man ikke langt fra by, natur eller strand. Villalejligheden ligger på en fredelig vej, hvor naboskabet stortrives og børnene nemt finder legekammerater. Ordrup Skole ligger lige om hjørnet fra ejendommen, og Skovshoved Skole, Skovgårdsskolen og Sct. Joseph Søstrenes Skole (privatskole) ligger alle indenfor kort afstand. Fra adressen er der desuden gåafstand til offentlig transport, børneinstitutioner, indkøb og skov. Cykelafstand fra muséet Ordrupgaard, Charlottenlund Strandpark, Charlottenlund Fort, Charlottenlund Travbane og Charlottenlund Skov, der er beliggende ved Strandparken og ud til Øresund. Masser af grønt og stadig tæt på byen. 700m fra Ordrup station, 900m fra Charlottenlund station, 100m til nærmeste bus og 20 min. fra Rådhuspladsen. Masser af handlemuligheder på både Ordrupvej og Jægersborg Allé, kun en kort gåtur væk. 

Velkommen til Gudrunsvej 13  – Ring for en fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Gudrunsvej 13, 2920 Charlottenlund

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.