Højgårdsparken 27, Stenløse

Solgt

Beskrivelse

Fantastisk børnevenlig beliggenhed i hjertet af Ganløse. Skønne grønne fællesarealer og gåafstand til indkøb, skole og institutioner. Dette rækkehus henvender sig til køberen der ønsker god beliggenhed, god stand og ikke mindst mange m2.

Boligen byder velkommen i fordelingsentre med adgang til bryggers/vaskerum og en hyggelig mellemgang. Fra gangen er der adgang til det flotte lyse køkken som ligger i åben forbindelse med vinkelstuen. i stuen er der både plads til spiseafsnit og dagligstue, samt udgang til den hyggelige sydvendte terrasse og overskuelige have. I stueplan er der tillige et mindre gæstetoilet.

Trappen fører op til en veludnyttet førstesal hvor der 4 værelser, samt et badeværelse. Badeværeslet er opført i lyse fliser med både kar og brus. Sælger har påbegyndt istandsættelse af 2 salen og der er gode muligheder for at etablere god plads og nem adgang her til fra trappeafsnittet. 2. salen er ikke godkendt til beboelse.

Der er i 2014 lagt nyt tag, skiftet vinduer på 1 og 2 sal, i 2016 er der skiftet vinduesparti i stueetagen, samt i 2015 er der skiftet naturgasfyr og ny eltavle i 2016. Kort sagt – en ejendom der generelt fremstår i meget god vedligeholdt stand.

Et lækkert rækkehus med plads til den store familie som ønsker god stand, god beliggenhed og et godt lokalt bymiljø.

 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Højgårdsparken 27, 3660 Stenløse

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.