Ibstrupvej 7A, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Flot istandsat ejendom beliggende kun få minutter fra Garderhøjfortet, Ermelunden og Jægersborg Dyrehave. Ialt 272 etagemeter.

Boligen står flot og indflytningsklar i en sådan stand at selv den kræsne køber bør nikke anerkendende. En rundtur i huset starter i den hyggelige entre, der fungerer som husets hjerte. Herfra er der adgang til det flotte nyere spisekøkken med hyggelig spiseplads med videreadgang til gæstetoilet samt 2 stuer en suite, hvorfra der er udgang til den vestvendte terrasse – Til de sene aftentimer når kaffe og hygge skal nydes til fulde. Der er ligeledes brændeovn i dagligstuen til når de kolde aftener skal være lidt ekstra hyggelige.

Den flotte trappeadgang til 1 salen leder dig op til fællesrummet, hvor man kan have børnenes fællesarealer eller eventuelt kontor. De 3 soveværelser giver rigeligt med plads til hele familien og dagen kan kickstartes i det flotte nye brusebadeværelse. Alle rum på 1 salen fremstår med godt lysindfald fra vinduerne og skaber den rette stemning på en god sommerdag.

I kælderen (som er yderst anvendelig) er der stort disponibelt rum med brændeovn og det er oplagt, at indrette en god ekstra hyggestue hernede. Det andet disponible rum kan eventuelt benyttes som kontor eller gæsterum. Der er i kælderen også et badeværelse med brus samt et stort fyrrum med god plads til vaskesøjle og opbevaring..

Dette er en ejendom for dig som ønsker en nem indflytning – Lever drømmen her?

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ibstrupvej 7A, 2820 Gentofte

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.