Kildebakkegårds Alle 22, Dyssegård

Solgt

Beskrivelse

INDFLYTNINGSKLART OG ISTANDSAT HALVT DOBBELTHUS PÅ 164 ETAGE M2 MED EGEN VESTVENDT NYANLAGT HAVE UDBYDES NU TIL SALG!

Parker bilen på en af de to parkeringspladser som hører til dette hus. Hovedindgangen finder du bagved huset væk fra Kildebakkegårds Alle.  Sælger har anlagt flotte Holmegårds sten langs husets østlige side og nord for huset på terrassen bagved huset. Her finder du også husets hovedindgang.

Entre med adgang til ejendommens 1. sal og kælder. Flot nyere grebsfrit køkken med god skabsplads. Fra køkken er der kig til haven og terrassen. Opad køkkenet er der adgang til spisestuen samt dagligstuen.

1. salen byder på to gode værelser samt anvendeligt repos. Fra det ene værelse er der udgang til altan. Derudover flot nyere brusebadeværelse med gulvvarme, væghængt toilet samt spots.

Kælderen er yderst anvendelig. Udgravet og drænet på to sider, med flot malet gulv og byder på stort disponibelt rum, bryggers/fyrrum samt nyt flot badeværelse. Til kælderen er der separat indgang/udgang.

Bagved huset er der anlagt terrasse, græsplane, skur og indbyder til både leg og hygge.

Hele huset fremstår med plankegulve, termovinduer (nyere i kælder) og opvarmes med fjernvarme (anlagt i 2015). Der er nyt tag lagt på  i 2016 samt lavet to nyere badeværelser samt nyere køkken.

EN ABSOLUT FLOT EJENDOM MED FLOT TILSTANDSRAPPORT. LEVER DRØMMEN HER?

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Kildebakkegårds Alle 22, 2870 Dyssegård

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.