Kildevej 1, Holte

Solgt

Beskrivelse

CHARMERENDE STRÅTÆGT EJENDOM FRA 1827, RENOVERET MED RESPEKT FOR DEN ORIGINALE STIL. HER BYDES PÅ HYGGE, SJÆL OG BELIGGENHED MED KIG TIL SØLLERØD SØ FRA TERRASSE I HAVEN. HELT NYT STRÅTAG!

Velkommen til denne charmerende ejendom på hele 217 m2 bolig fordelt med 130 m2 bolig i stueplan og 87 m2 på 1. sal. Foran ejendommen mod Øverødvej er der plads til bilerne. Bagved huset, og mod Søllerød Sø (syd) finder I charmerende have, hvor sommeraftenerne kan nydes på én af de to terrasser.

Ejendommen er gennem de senere år blevet renoveret indvendigt og fremstår i dag som en moderne bolig, hvor man på trods af renoveringen har formået at bevare husets sjæl. 

Indretning: Klinkebelagt entre med adgang til husets stueplan samt 1. sal. Åbent køkken med kig til spisestuen, hvorfra der er udgang til 8 m2 stor udestue mod haven. Fra spisestuen er der åbnet op til stuen, således at disse to rum kun er adskilt med de originale bjælker fra bindingsværket. I dagligstuen er der endvidere brændeovn. I stueplan finder I ligeledes to badeværelser, bryggers samt to gode værelser. 1. salen byder på 3 soveværelser, heraf det ene master bedroom på hele 30 m2. I dette værelse er der loft til kip og synlige bjælker. I forbindelse med master bedroom finder I walk in samt toilet.

EN VIRKELIG CHARMERENDE PERLE HVIS MAN ER TIL SJÆL OG CHARME, GOD PLADS OG KIG TIL SØ! LEVER DRØMMEN HER?

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Kildevej 1, 2840 Holte

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.