Lindevangsvej 45, Vedbæk

Solgt

Beskrivelse

Stor dejlig sydvendt grund med top beliggenhed på en Trørøds absolut bedste adresser og med mange muligheder. Beliggende for enden af lukket vej som ligger helt op til Trørødskoven. På cykel kan du ad stisystemer cykle gennem æbleplantagen, videre gennem Rådvad og hele vejen til Dyrehavsbakken eller cykle nordpå ad stier forbi sø, mark og igennem skov til Hørsholm. Kort cykeltur til Trørødskolen eller Vedbæk skolen og bibliotek. Tæt på indkøb; supermarked, bager og take-away mad. Kun få minutter på cykel eller i bil til dejlige Vedbæk strand og hygge i havnen. Fra Vedbæk station kan du efter kun 18 minutter stå på Østerport station!

Dejlig stille, sydvendt og parklignende have med mange gamle træer  – en af de største grunde på vejen; hele 1.300 m2. Idag står der et etplan hus fra 1962 på 123 m2. Huset vil kræve en større renovering eller ud-/ombygning. Der er god plads til at udbygge i forhaven og/eller baghaven. Alternativt  kan det være I ønsker at bygge helt nyt – mulighed for at bygge op til hele 286 m2 i et plan!

Ejendomsmægler har indhentet projekt eksempel fra huscompagniet – se billede! Desuden er udarbejdet skitse på om-/udbygning fra arkitekt– se andet billede! Mulighed for gøre en god investering – vejen har et højt prisloft!

For nærmere information kontakt ejendomsmægler Martin Rønne på telefon 60 60 32 60. 

Boligen er indrettet som følger: Entre / bryggers, åbent køkken med spiseplads, stor stue, to soveværelser samt et badeværelse. 

Hvis I drømmer at bygge nyt eller en om-/udbygning, der giver jer et drømmehus på en af de bedste grunde i Trørød så skal I se Lindevangsvej 45.   

Lever drømmen her?

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Lindevangsvej 45, 2950 Vedbæk

Info om foreningen

Drømmegrund med fantastisk beliggenhed i Trørød 

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.