Malmøgade 10, 4. th., København Ø

6.395.000 kr

Beskrivelse

EKSKLUSIV LEJLIGHED BELIGGENDE I DET ATTRAKTIVE ”SVENSKER KVARTERET” PÅ ØSTERBRO

Allerede inden man træder ind i den vidunderlige lejlighed bliver man mødt af en fantastisk arkitektur, i form af bygningens veludførte gotiske stil og smukke opgang.

Straks når man kommer ind i entreen, mærker man at der er sans for detaljen. Lejligheden er helt igennem ny renoveret, hvilket tilfører en masse lys i form af de nye hvide gipslofter med spots og filtede vægge. Dertil indeholder hele lejligheden kvalitetsarmaturer og apparater fra A-Z.

Fra entreen kan man træde videre ind i badeværelset, hvor man har en harmonisk stemning i behaglig rolige farver.

Straks man træder videre ind i den store stue, kommer man let i god stemning, men hvis man stadig syntes der mangler lidt, tænder man blot op i stuens smukke pejs.

Fortsætter man hele vejen igennem pejsestuen kommer man ind i et værelse med mange indretningsmuligheder b.la. kontor eller gæsteværelse. (dog ikke godkendt som værelse, da det ikke opfylder bygningsreglementets krav hertil)

Pejsestuen leder videre til det store køkkenalrum, hvor der er plads til at være sammen med familien eller vennerne mens man laver mad. Køkkenet er udført i lækre materialer og har naturligvis alt i hårdehvidevarer. Også i køkkenalrummet er der et helt igennem fantastisk lysindfald, især fra det installeret ovenlysvindue. Køkkenet indeholder kvalitets spotlamper samt vedhængslamper.

I forbindelse med køkkenalrummet ligger master bedroom, som indeholder et stort indbygget skab med masser af skabsplads. Endvidere et godt ekstra værelse bag ved køkkenet.

Alt dette får man i et stille kvarter, trods den centrale beliggenhed tæt på b.la. Østre Anlæg og Søerne. Dertil er der også god mulighed for parkering ved ejendommen.

Er du til en lejlighed med en super beliggenhed, der oser af kvalitet, så SKAL Malmøgade bare opleves!

#Forventlidtmere.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Malmøgade 10, 2100 København Ø

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • Energimærke 20.01.12

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.