Østerbrogade 147, 1. th., København Ø

Solgt

Beskrivelse

Stor Herskabslejlighed med højt til loftet og masser af muligheder!

Ejendommen er en flot, klassisk, rødstensejendom der er beliggende på Østerbrogade nær ved Svanemøllen St. og ikke langt fra bl.a. Strandparken. Beliggenheden er meget central og man kan hurtigt komme både ind- og ud af byen, samtidig med at man har alle Østerbros mange sjove butikker og trendy caféer i nærheden.

Lige når man træder ind i ejendommen, ser man det smukke indgangsparti og den herskabelige opgang. Fra opgangen træder man ind i en god entré der leder én videre mod stuerne. Først kommer man ind i de tre stuer énsuite. Hjørnestuen har separat indgang for opgangen. Bagerst er der 2 gode soveværelse hvor der i det ene er en fin fransk altan mod gården. Stort køkken med masser af plads samt et godt badeværelse og et gæstetoilet. Lejligheden fremstår enorm lys og højloftet men en køber må forventet en mindre opdatering af lejligheden.

Dette er en smuk og klassisk herskabslejlighed som bare skal opleves.  

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Østerbrogade 147, 2100 København Ø

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.