Parkovsvej 22, 2820 Gentofte

Solgt

Beskrivelse

En af de mest markante og største ejendomme i Gentofte med historie og karakter udbydes nu til salg. Opført i 1935 af Erling Foss som var en kendt erhvervsmand og modstandsmand under krigen og medlem af Frihedsrådet, og der er en række dramatiske historier fra krigen med huset som omdrejningspunkt.

Ejendommen har gennem de sidste 12 år været igennem omfattende ind- og udvendige renoveringer med respekt for dets mange originale detaljer og fremstår meget velholdt. Den byder på i alt ca. 683 m2 etageareal fordelt på 235 m2 beboelse i stue plan, 253 m2 på første sal, ca. 20 m2 på 2 sal samt 175 m2 højloftet og tør kælder. Dertil kommer et stort uudnyttet loftsareal.

En imponerende hall med over 6 meter til loftet er det første, du møder, når du træder ind i denne bolig. Fra hallen har du kig til to enorme stuer en suite på i alt ca. 110 m2 med flotte egetræs sildebensparketgulve, radiatorskjulere samt 2 pejse.
Den første stue er det naturlige samlingspunkt for hele selskabet både før og efter middagen. Hvis da ikke lige det er godt vejr, for så fristes man til at indtage den store helt ugenerte terrasse på ca. 150 m2, man træder ud på fra stuen. Terrassen vender stik syd og byder derfor på meget sol. Den anden stue, der har smukke indbyggede originale reoler og åben pejs, var oprindelig herreværelse. Endvidere stor indbydende spisestue med bevaret indbygget lys over stukkanten i loftet. Spisestuen ligger opad det store spisekøkken med mulighed for at lave et enormt køkken-/alrum – skitseprojekt foreligger. Det nuværende flotte spisekøkken med højglans Unoform elementer fra 2003 er på ca. 40m2. Her er der plads til den store familie. I stueplan finder du endvidere entre og gæstetoilet.

Første salen er i sig selv imponerende og byder på hele 6 værelser med originale smukke skabe i samtlige værelser samt 3 badeværelser (plus endnu et værelse på 2. sal). Det største badeværelse fremstår gennemført istandsat med bl.a. Boffi sanitet og med respekt for husets ånd. Kælderen byder på mange disponible rum samt fuld lejlighed med køkken & bad og giver derfor store anvendelsesmuligheder. Bilen kan parkeres i opvarmet højloftet indbygget garage.

Sælger har investeret en betydelig sum i huset bl.a. i renovering af varmeanlæg og elsystem, masterbadeværelse med sorte winkelmann fliser og hvid Boffi sanitet. Endvidere etablering af omfattende tyverisikring, afkobling af regnvand fra hovedkloak med nedløb til to faskiner samt etablering af regnvandsopsamlingstank og højvandslukker i hovedkloak, montering af forsatsruder i kælder og vandtæt membran udenpå sokkel mod vej. Haveanlægget er totalrenoveret til original form inkl. bl.a. anlæggelse af stor ca. 150m2 sydvendt terrasse, ca. 20m2 haveskur samt forhave og ny indkørsel med plads til parkering af 3 biler. Vinduer, tag, tagrender, facade samt køkken er fra 2003.

Ejendommen er meget energieffektiv. Varmekilde konverteres til fjernvarme i sommeren 2016, og sælger betaler for dette.

En herskabelig ejendom beliggende tæt på Gentoftegade og Bernstorffsparken, der er ideel til repræsentative formål eller til den store familie, der har brug for plads i smukke omgivelser.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Parkovsvej 22, 2820 Gentofte

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.