Skodsborgparken 60, 2. th., Skodsborg

Solgt

Beskrivelse

Stor lys 5 værelses lejlighed i Skodsborgparkens eftertragtede ejerforening.

Her på 2 sal nyder man godt af den fantastiske udsigt til Øresund. Omgivelserne er perfekte med Øresund og Jægersborg Hegn som nærmeste naboer. Der ved strandvejen trappe der fører til strand, badebro og pølsebod. Jægersborg Hegn inviterer til afslappende gåture i pragtfuld natur og ønsker man at komme til byen så ligger Kystbanen nær ved og giver adgang til hele Storkøbenhavn og Københavns lufthavn. Ejerforeningen er kendt for at være meget velfungerende med dørtelefon, fælles vaskeri, gode parkeringsforhold og elevator m.m. I kælderen er der godt depotrum.

Lejligheden fremstår i nær ved original stand og byder indenfor i en fordelingsgang hvorfra der er adgang til de fleste af lejlighedens mange rum. Til den ene side går man ind til badeværelset og forældresoveværelse med skøn udsigt til solopgangen over Øresund. Til den anden side ligger gæstetoilet og et stort værelse (oprindeligt 2) med udsigt til skoven. Køkkenet ligger tilbagetrukket og ugeneret i forhold til resten af lejligheden og fremstår i original stand. Den store stue (oprindeligt 2 stuer en suite) ligger med altaner mod øst og vest således at man kan nyde en solrig morgen eller aften i ro og mag. 

Der er tale om en lejlighed hvor man har mulighed for at sætte sit eget præg og få det lige som man ønsker det. Kort sagt – et køb med modernisering for øje.

Kontakt os for nærmere information eller ønske om fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Skodsborgparken 60, 2942 Skodsborg

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.