Skovbovej 19, Kgs. Lyngby

Solgt

Beskrivelse

Tæt på Hjortekær – God 70’er etplans villa til børnefamilien

156 kvm. klassisk etplans gulstensvilla fra 1970’erne i skønt kvarter tæt på Hjortekær og Dyrehaven på rolig villavej, hvor børnene kan spille bold og lege. Her får du masser af plads og gode muligheder for at sætte dit personlige præg. Stilen er original – nogle ville nok sige retro, med teak, fliser og andre 70’er detaljer – original stand og trænger nok for de fleste til en opdatering.

Praktisk møblerbar entré/forstue samt gæstetoilet med indgang til husets store vinkelstue med panoramavinduer i forbindelse med pejsestue og udgang til dejlig sydvestvendt have.

Her er der plads til kæmpe spisearrangement til masser af gæster samt hygge foran pejsen i den mørke tid. Stort spisekøkken med daglig spiseplads til familien. Praktisk bryggers til vask og gummistøvler efter en tur i skoven.                                                                    

Lang fordelingsgang til tre børneværelser og stort forældresoveværelse. Større originalt flisebadeværelse med karbad og brus.

Skøn solrig og velplantet have, som er ugenert med dejlig sydvendt aftenterrasse med direkte udgang fra stuen. Desuden carport og flisebelagt indkørsel.

Dejligt hus til større børnefamilie i skønt og eftertragtet område – til istandsættelse. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Skovbovej 19, 2800 Kgs. Lyngby

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.