Snerlevej 34, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Flot renoveret hus på en attraktiv beliggenhed i Gentofte!

 

Denne ejendom er roligt beliggende på en stille villavej centralt i Vangede. Her er man nær ved gode offentlige transport muligheder, indkøb, gode skoler og fritidsaktiviteter. Ejendommen ligger på en overskuelig grund hvor man både kan nye solen og børnene kan spille bold. Forrest på grunden er der en fin carport.

 

Man træder ind i en god entré, hvor der til én side ligger et stort soveværelse samt et godt badeværelse. Går man den anden vej, ledes man ind i stuen der er adskilt mod køkken-alrum af en væg med indbygget pejs der kan ses fra begge sider. Køkken-alrum ligger lidt højere og virker som husets naturlige samlingssted. Herfra er der adgang til yderligere 3 gode værelser samt endnu et godt badeværelse. Fra køkken-alrum er der endvidere direkte adgang til et lille orangeri, så man kan gå direkte ud og høste friske grønsager og urter til aftensmaden.  Uden for køkken-alrummet er der ligeledes en stor terrasse med god aftensol udsigt over haven.

Endvidere er der nedgang til kælderen der er indrettet med 2 disponible rum samt et fyrrum/vaskerum.

Hele ejendommen fremstår i flot stand og udført i lækre materialer.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Snerlevej 34, 2820 Gentofte

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.