Sønderengen 24, Dyssegård

Solgt

Beskrivelse

CHARMERENDE MURERMESTERVILLA PÅ HELE 257 ETAGEMETER, HERAF 183 M2 BOLIG OG 74 M2 ANVENDELIG KÆLDER.

På eftertragtet beliggenhed i Dyssegård, på hjørnet af Almindingen og Sønderengen, udbydes nu denne  murermestervilla til salg. Ejendommen er oprindeligt opført i 1928 med en tilbygning fra 1971 og ligger på en 826 m2 stor grund med mange hyggekroge.

Indretning: Entre, gæstetoilet. Ældre, men velholdt køkken med spiseplads. Stor stue med kig til haven. Fra denne stue er der adgang til endnu en stue med loft til kip, brændeovn samt udgang til solrig gårdhave, hvor morgensolen kan nydes. 1. salen byder på 3 værelser samt ældre velholdt brusebadeværelse. Kælderen byder på kombineret fyrrum (naturgas) og vaskerum samt værksted/opbevaringsrum samt to rigtig gode disponible rum, hvor der er gravet ud, hvilket giver en rigtig god loftshøjde. I kælderen finder I ligeledes et toilet.

Endvidere carport på 10 m2.

Område: Dyssegård er i de seneste 10 år blevet særdeles eftertragtet for mange børnefamilier, primært pga. beliggenheden tæt på København, tæt på S togs Stationer (Vangede og Dyssegård) samt attraktive skoler (Dyssegårdsskolen og Munkegårdsskolen).

En charmerende perle på en god beliggenhed til en fair pris!

Lever drømmen her?

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Sønderengen 24, 2870 Dyssegård

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.