Sønderengen 26, Dyssegård

Solgt

Beskrivelse

Dyssegård er i de seneste 10 år blevet særdeles eftertragtet for mange børnefamilier, primært pga. beliggenheden tæt på København, tæt på S togs Stationer (Vangede og Dyssegård) samt attraktive skoler (Dyssegårdsskolen og Munkegårdsskolen). Tillige er der hyggelige grønne arealer i Dyssegårdsparken med plads til leg og hygge. Gode indkøbsmuligheder og institutioner ligger også lige om hjørnet. 

Her udbydes nu en skøn lille bungalow med mange muligheder for istandsættelse/tilbygning. Ejendommen byder indenfor til: Entré, 2 hyggelige stuer en suite og soveværelse med plads til skabsvæg. Stort køkken med god arbejdsplads. Kælderetagen har 2 gode disponible rum, stort fyrrum og badeværelse med brus. 

Grunden ligger ugeneret og har en hyggeligt anlagt terrasse til de lune sommeraftener i godt selskab.

Der er indhentet tilbud på opførelse af nyt hus fra Huskompagniet – se dokumenter, eller kontakt mægler for yderligere oplysninger.

En ejendom som rummer uendelige muligheder og bestemt er et besøg værd. 

 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Sønderengen 26, 2870 Dyssegård

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.