Sønderengen 46, Dyssegård

5.995.000 kr
Nyhed

Beskrivelse

Lys og velindrettet villa med yderst anvendelig underetage, lækker terrasse og central placering i Dyssegård.    

En charmerende villa med en vellykket planløsning og en central og attraktiv placering – det er kort beskrevet, hvad der venter jer her på Sønderengen 46 i Dyssegård. Villaen byder på et højtliggende stueplan, et samlet boligareal på120 m2 samt en god, veldisponeret, tør og lys kælder på 93 m2, der foruden fire disponible rum har både badeværelse og bryggers/vaskerum. Huset ligger på en 718 m2 stor hjørnegrund, der er ganske overskueligt anlagt med græsplæne, fliseterrasser samt en hævet og overdækket træterrasse, der er i niveau med stueplanet.

Ejendommen har en super beliggenhed, for blot 600 meter fra adressen finder I byens S-togsstation med 13 min. til centrum, og I skal kun gå 100 meter ekstra, før I når Munkegårdsskolen samt Dyssegårdsskolen. Dagsinstitutioner findes ligeledes i umiddelbar nærhed. Tæt på adressen finder I også fine indkøbsmuligheder, og trænger I til en frisk løbetur, er områderne omkring Gentofte Sø og Utterslev Mose oplagte destinationer.

Huset er opført i 1934 med tilbygning fra 1971 og er siden holdt nænsomt ved lige. Udefra præsenterer det sig pænt med en lys, muret facade, og indenfor udmærker det sig især ved en venlig atmosfære og et gennemgående, naturligt lysindfald. Indretningen er desuden dejligt åben, og det skaber ekstrameget lys og luft. I det høje stueplan får I tre smukke stuer en suite, den ene med brændeovn. Derudover to gode værelser – heraf et med skabsvæg. Der er også et badeværelse med brus og et U-formet køkken med masser af bordplads og opbevaring bag skabslågerne.

Kælderen kan I stort set bruge til lige, hvad I lyster, for pladsen er alt andet end knap, og alle rum har tillige vinduer, så også her kan lyset strømme frit ind.

P.t. har huset et nyere gasfyr men fra marts-2018 etableres der fjernvarme.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Sønderengen 46, 2870 Dyssegård

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • EL-rapport 20.12.17
  • Tilstandsrapport 09.01.18
  • Energimærke 03.01.18

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.