Solbakken 15, st. + kælder, Holte

4.995.000 kr

Beskrivelse

I et af de mest attraktive kvarterer i Holte udbydes nu denne villaejerlejlighed i to plan til salg. Lejligheden er beliggende på stille villavej og alligevel kun få hundrede meter fra Dronninggårdsskolen, Holte Midtpunkt, Holte Station med S-tog samt Vejlesø og Furesøen.

Lejligheden er beliggende i stueplan og kælderplan og er indrettet som to separate lejligheder (som nemt kan sammenlægges).

Indretning stueplan: Entre. To stuer en suite, hvoraf der fra den ene er udgang til sydvestvendt solrig terrasse med kig til din egen del af haven. Endvidere køkken delvist åben i forbindelse med spisestuen samt brusebadeværelse.

Indretning kælderplan: Separat toilet og brusebadeværelse, fordelingsgang, køkken samt to gode lyse stuer en suite med kig til haven.

Til ejerlejligheden er der tinglyst brugsret til egen charmerende og solrig have på 657 m2, med mange frugttræer samt meget charmerende udhus på ca. 35 m2 som nemt kunne anvendes til atelier eller lign.

Ejendommen har fået nyt tag i 2008 og opvarmes med naturgas.

Bemærk den lave ejerudgift, flotte energimærke og tilstandsrapport!

NB: Sælger har været i dialog med Rudersdal Kommune vedr. evt. sammenlægning af de to ejerlejligheder til en villa. Kommunen er positiv over for det og der kan tages forbehold for dette i en evt. handel, såfremt køber ønsker enfamiliesvilla.

Absolut et besøg værd.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Solbakken 15, 2840 Holte

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • Energimærke 04.09.17
  • EL-rapport 05.09.17
  • Tilstandsrapport (kld. + st.) 05.09.17

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.