Tvingsbakken 36, Helsinge

Solgt

Beskrivelse

Spændende og ideel indrettet moderniseret villa fra 1972 på 223 m2 på stor charmerende parklignende naturgrund (som passer sig selv) med høje fyrretræer og frodige rododendroner. Villaen er beliggende på børnevenlig blind vej (med flere yngre par) og her bor I trygt, tæt på naturen, og har stadig kun fem minutter på cykel til daginstitutioner, idrætsfaciliteter og en af kommunens bedste skoler – Bjørnehøjskolen i Annisse Nord. Hillerød kan nås på 12 minutter og København på 35 minutter.

Boligen er løbende moderniseret gennem de sidste 5 år med bl.a. nyere badeværelse, køkken, fyr og fremstår i det hele taget indflytningsklart i sin helhed. Der er godt samspil mellem modernisering og det originale – herunder husets charmerende Louisiana klinker på gulvene i gang og opholdsstuen.

Indretning: Præsentabel entre med adgang til stort lyst køkken-/alrum med køkken fra HTH. Fra køkkenet er der udgang terrassen med indbygget pejs samt haven. Endvidere stor opholdsstue med brændeovn samt loft til kip med stort nyere vinduesparti der er med til at få naturen med ind i boligen. Kontor i forbindelse med køkkenet (mulighed for ekstra værelse). Værelsesafdelingen byder på 3 gode værelser samt 2 badeværelser, heraf det ene i direkte forbindelse med forældresoveværelset, som også byder på walk in closet. Foruden de 3 værelser er der endnu et værelse, som i dag bruges som kontor – det kunne fremover benyttes som værelse eller multirum til ungerne, såfremt man måtte ønske det.

Her har I muligheden for at anskaffe Jer en rigtig fornuftig bolig til en fair pris. Kun 35 min. fra København. Her vil ungerne trygt kunne vokse op og I vil have mulighed for at bruge tiden rigtigt.

Lever drømmen her? 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Tvingsbakken 36, 3200 Helsinge

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.