Valdemar Jensens Vej 3A, Charlottenlund

6.995.000 kr
Åbent hus: Søndag 25/06 12:00-12:30

Beskrivelse

Indbydende og herskabelig villalejlighed i stueplan med eget havestykke, terrasse, egen indgang samt egen parkeringsplads til 2 biler. Villalejligheden byder på i alt 252 etage m2, heraf 171 m2 godkendt til bolig samt en god integreret underetage med mange anvendelsesmuligheder.

 

Ejendommen ligger attraktivt på lukket børnevenlig villavej i kort afstand til grønne omgivelser i Bernstorffsparken, Ermelunden, Ellemosen og Jægersborg Dyrehave samt indkøb på Jægersborg Alle og Ordrupvej.

 

Ejendommen har fået nyt skifertag og tagrender i 2014 og fremstår pænt velholdt. Endvidere pudsede facader og termovinduer i stueplan.

Et lyst glas vindfang møder du når du entreer lejligheden. Fra entreen er der direkte adgang til lejlighedens stueplan samt underetage. To gode soveværelser på 11-13 m2, heraf det ene med indbygget skab. Pænt velholdt badeværelse med kar samt gulvvarme. 

Flot nyere Multiform køkken fra 2010 med Corian bordplade, to Gaggenau ovne samt indbygget køl og opvaskemaskine. I køkkenet er der spisebord med plads til 4 personer.

 

Derudover to flotte herskabelige stuer med en imponerende loftshøjde. Fra den ene stue er der direkte udgang til sydvendt terrasse og have og den anden stue byder bl.a. på charmerende pejs samt karnap. 

 

Lejligheden fremstår indflytningskar og oser af charme.. Især de flotte egetræs sildebensparketgulve, loftshøjden, de høje paneler i gangen, pejsen og karnappen kombineret med det minimalistiske og flotte køkken giver et særligt indtryk.

 

Underetagen byder på to disponible rum hvoraf det ene har etableret brus. Derudover sauna, WC, vaskerum, værksted og fyrrum. 

 

En super villalejlighed i et attraktivt lukket børnevenligt villaområde, hvor det eneste du kan høre er fuglefløjt..

 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Valdemar Jensens Vej 3A, 2920 Charlottenlund

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • Energimærke af 08-10-2015
  • Tilstandsrapport - fællesdel 25.01.17
  • EL-rapport - fællesdel 25.01.17
  • Tilstandsrapport 25.01.17
  • EL-rapport 25.01.17

Info om foreningen

Annonceteksten er ved at blive opdateret.

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.