Valdemar Jensens Vej 3A, Charlottenlund

6.995.000 kr

Beskrivelse

Indbydende og herskabelig villalejlighed i stueplan med eget havestykke, terrasse, egen indgang samt egen parkeringsplads til 2 biler. Villalejligheden byder på i alt 252 etage m2, heraf 171 m2 godkendt til bolig samt en god integreret underetage med mange anvendelsesmuligheder.

Ejendommen ligger attraktivt på lukket børnevenlig villavej i kort afstand til grønne omgivelser i Bernstorffsparken, Ermelunden, Ellemosen og Jægersborg Dyrehave samt indkøb på Jægersborg Alle og Ordrupvej.

Ejendommen har fået nyt skifertag og tagrender i 2014 og fremstår pænt velholdt. Endvidere pudsede facader og termovinduer i stueplan.

Et lyst glas vindfang møder du når du entreer lejligheden. Fra entreen er der direkte adgang til lejlighedens stueplan samt underetage. To gode soveværelser på 11-13 m2, heraf det ene med indbygget skab. Pænt velholdt badeværelse med kar samt gulvvarme. 

Flot nyere Multiform køkken fra 2010 med Corian bordplade, to Gaggenau ovne samt indbygget køl og opvaskemaskine. I køkkenet er der spisebord med plads til 4 personer.

Derudover to flotte herskabelige stuer med en imponerende loftshøjde. Fra den ene stue er der direkte udgang til sydvendt terrasse og have og den anden stue byder bl.a. på charmerende pejs samt karnap. 

Lejligheden fremstår indflytningskar og oser af charme.. Især de flotte egetræs sildebensparketgulve, loftshøjden, de høje paneler i gangen, pejsen og karnappen kombineret med det minimalistiske og flotte køkken giver et særligt indtryk.

Underetagen byder på to disponible rum hvoraf det ene har etableret brus. Derudover sauna, WC, vaskerum, værksted og fyrrum. 

En super villalejlighed i et attraktivt lukket børnevenligt villaområde, hvor det eneste du kan høre er fuglefløjt..

 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Valdemar Jensens Vej 3A, 2920 Charlottenlund

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • Tilstandsrapport 23.11.17
  • EL-rapport - fællesdel 25.01.17
  • Energimærke 08.10.15
  • EL-rapport 25.01.17
  • Tilstandsrapport - fællesdel 23.11.17

Info om foreningen

Annonceteksten er ved at blive opdateret.

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.