Boligstyling hos Geisler & Rønne

Hos Geisler & Rønne tager vi salget af din bolig seriøst! Derfor arbejder vi for at give dit boligsalg værdi.

Det første kunderne ser, når de går på jagt blandt de tusinder af boliger der er på markedet, er billederne af din bolig. Kunderne bruger i gennemsnit 35-40 sekunder, når de klikker ind på en bolig – den tid skal forlænges!
Det betyder at kunderne bladrer billederne hurtigt igennem og hvis det ikke fanger deres opmærksomhed, er de hurtigt videre til næste bolig. Derfor er vores mål at fange kundernes opmærksomhed så kunderne ender med at komme ud og se boligen – og til sidst købe den!

“Kunderne bruger i gennemsnit 35-40 sekunder, når de klikker på en bolig –  den tid skal forlænges!”

“Vi målretter boligstyligen efter den rigtige kundegruppe…”

Mange boligstylister arbejder efter konceptet “One size fits all”. Dvs. at de mener det vigtigste er at boligen bare er pæn og det ikke vigtigt om stilen passer til den rette målgruppe for boligen. Men skal boligstyling virkelig skabe værdi, handler det om at udnytte den erfaring vi som ejendomsmæglere, har i markedet og få identificeret hvem der er den rette målgruppe for din bolig.
Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte bolig og bruger alt hvad vi kan i den. Vi målretter boligstylingen efter den rigtige kundegruppe, så kunderne bedre kan identificere sig med boligen, og dermed giver kortere vej til køb af ny bolig.

 

Boligstyling kan være mange ting og der er mange forskellige løsninger. Har du f.eks. et tomt hus eller lejlighed, kan det være boligen skal have en fuld styling. Mange gange handler det om at fremhæve de kvaliteter der er i boligen, fjerne nogle ting og tilføje nogle andre, så boligen får det ekstra touch.
Men for at få de rigtige billeder, kræver det de rigtige fotografer – og dem har vi! Uanset om vi har stylet en sag eller ej, bruger vi meget tid på at få taget de rigtige billeder. Vi tager i mange tilfælde ud sammen med fotografen, således at vi sikre os at vi får lige præcis de billeder der fremhæver boligens bedste sider.

“Men for at få de rigtige billeder, kræver det de rigtige fotografer – og dem har vi!”

“Vi samarbejder med de bedste boligstylister…”

Vi samarbejder med de bedste boligstylister for at kunne tilbyde branchens bedste produkt. Vi stiller meget høje krav til resultatet da det kan være den afgørende faktor i et boligsalg!

Kontakt os i dag for en uforpligtende vurdering af din bolig og hør hvordan vi kan bruge boligstyling, så det øger værdien af dit boligsalg!

SE EKSEMPLER PÅ VORES TIDLIGERE ARBEJDE HERUNDER