Støt GVH! Sælg din bolig gennem Geisler & Rønne!

STØT LOKALSPORTEN! SÆLG DIN BOLIG GENNEM GEISLER & RØNNE?

GEISLER & RØNNE er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, der finder købere til enhver type bolig. Hos Geisler & Rønne vil vi gerne støtte lokalsporten, da den er en af de vigtigete ting i et lokalsamfund.
Geisler & Rønne har derfor indgået en aftale med Gentofte Vangede Håndbold til gavn for alle parter. Skal du sælger din bolig – eller kender du nogle der skal? Så henvis dem til Geisler & Rønne og husk at fortælle at det er en henvisning fra GVH. Når boligen er solgt, giver vi 10% af salæret ubeskåret tilbage til klubben. Vi sælger boliger i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, så vi kan garanteret også hjælpe jer.

VI VIL ALLERHELST VÆRE DIN PERSONLIGE MÆGLER

En ejendomsmægler er vel en ejendomsmægler? Vi ved, at det er ikke tilfældet. En bolighandel kan ikke gøres om – så du skal vælge din mægler med omhu. GEISLER & RØNNE er ikke en stor og landsdækkende kæde – faktisk er det vores erklærede ambition aldrig at blive det. Vi vil meget hellere være din personlige ejendomsmægler og gøre en markant forskel i hver eneste handel – for tilfredse kunder er vores bedste anbefaling. Hos os bliver du aldrig bare et sagsnummer.

DIN BOLIG FÅR STOR SYNLIGHED I MARKEDET

Et vellykket salgsforløb kræver en engageret mægler, som kender boligmarkedet, og som gerne yder en ekstra indsats. Men det kræver i høj grad også, at køberen finder boligen – derfor er vores hjemmeside 100% tilpasset de nyeste mobile platforme, vi er til stede på alle store, danske boligportaler og har profiler på alle de toneangivende sociale medier. Du er altid velkommen til en kop kaffe i vores butik på Vangedevej 137 – og vi kommer gerne forbi dig, hvis du foretrækker det.

Salgsvurdering