Bernstorfflund Alle 56, Charlottenlund

18.600.000 kr

Beskrivelse

GENNEMFØRT LIEBHAVERI I SÆRKLASSE – I ALT 313 LUKSUS ETAGEMETER! BEMÆRK LAV EJERUDGIFT OG ANVENDELSESUDGIFT.

Eksklusivitet, luksus og kvalitet er blot fattige nøgleord til sammenligning med hvad, der venter på Bernstorfflund Alle 56, hvor vi udbyder denne fabelagtige, funkisinspirerede villa. Ejendommen rejser sig som et udsøgt liebhaveri med glaspartier fra gulv til loft af mærket, Velfac, hvor store glasskydedøre indgår som en naturlig del af arkitekturen.

Grunden byder på en pragtfuld, hævet terrasse, som dækker den sydøstvendte del af haven med loungemøbler og sol hele dagen. Bagest i haven er anlagt endnu en luksuriøs terrasse med indbygget jacuzzi i læ samt et bruseskyl med varmt vand.

Mod vejen får man dobbelte, automatiske låger med video- og samtaleanlæg, og den store garage står med fuldautomatisk port. Garagen, der er i en klasse for sig, er isoleret og indlagt med gulvvarme, og i forlængelse hører et lækkert disponibelt hobbyrum, som danner glidende overgang direkte til boligen.

Boligen råder over 224 m2, fordelt på stueplan og 1.sal, mens yderligere 89 m2 indbefatter den velindrettede og elegante underetage. Gennemgående for hele ejendommen er, at hver en detalje er velovervejet, håndplukket og fremstillet af det bedste håndværk i højeste kvalitet. Der er, med andre ord, ikke sparet på noget.

En stor entre byder velkommen, hvor man først får en snert af den gennemførte stil og kvalitet, som emmer gennem boligen. Her åbner et walk-in-closet til en garderobe af Boffi-skabe med automatisk LED-lys. I forlængelse ligger et smukt gæstetoilet og et master badeværelse med alt i Boffi, lige fra det velvalgte armatur til toiletterne, bordplader og det spitze inventar samt håndvaske og de indbyggede spejle. Et enestående badekar pryder rummet, som der kun er fremstillet to af i DK. De store glasbrusenicher er med unidrain og rainshower. Soveværelset afrunder afdelingen med en lædervæg og privat udgang til terrassen.

Overalt er gulvene lagt med brede lamelplank i eg, og hele boligen er udstyret med smart el/IHC og lysdæmpere.

Stuen og køkkenalrummet glider sammen med 4,22 m til loftet, der er designet specielt til optimal akustik. Køkkenet er fra Boffi med hvidevarer fra Gaggenau, der bl.a. byder på køle- og fryseskabe, som er større end standard, isterningemaskine, foruden højskabe med skydelåger og en lækker kogeø med LED-lys i skufferne. Stuen er indrettet med pejs og eksklusive loftlys og indbygget surround sound.

1.salen byder på to soveværelser og endnu et velværebadeværelse i eksklusiv standard med alt fra Boffi. Underetagen står med isoleret gulv og gulvvarme, brede klinker og rummer to velfungerende lokaler, foruden et gæstebadeværelse og et bryggers, der begge er fra Boffi.

Hele ejendommen er installeret med genvex, gulvvarme og lavenergi af højeste kvalitet, der bl.a. sikrer et meget lavt forbrug for et hus af denne størrelse.

Beliggenheden er perfekt, tæt på Dyrehaven, galopbanen og strandvejen med et rigt byliv omkring sig, hvor man aldrig savner noget.

Kom og oplev magien live! #FORVENTLIDTMERE

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Bernstorfflund Alle 56, 2920 Charlottenlund

Dokumenter

  • Salgsopstilling
  • EL-rapport 22.05.18
  • Tilstandsrapport 31.05.18
  • Energimærke 22.05.18

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.