Ryesgade 32B, København N

Solgt

Beskrivelse

"Victorias Warehouse"

“Victorias Warehouse” er hybriden mellem den historiske fabriksbygning, der gennem tiderne har været benyttet til alt fra værksted til atelier og det den moderne, urbane Københavnerbolig. Det er drømmen om at bo i en bygning der emmer af historie og Nørrebro’s upoleret charme, kombineret med en moderne og travle liv, hvor der er behov for et sted hvor man kan trække sig tilbage og nyde roen.

Beliggenheden er uden tvivl blandt Københavns bedste! Men er lige ved Søerne, kun et øjeblik fra den indre by – og samtidig nær ved Skt. Hans Torv og områdets sjove specielbutikker og hyggelige caféer. Det bliver ikke meget bedre end dette.

Man går gennem den store jernport og ind til baggården, hvor ejendommen ligger som et smukt minde om en anden tid, med det store ”Victoria” skilt på facaden. Ejendommen blev i 90’erne omdannet til boliger og er en del af ejerforeningen sammen med forhuset. Man træder ind i en lille entré (fællesareal) der leder videre ind i stueetagen af denne 3-plans bolig. Her kommer man ind i et skønt køkken-alrum med hvor det stilrene, hvide køkken fra 2012, straks stjæler opmærksomheden. Køkkenet er udført i lækre materialer med bl.a. corian bordplade og gode hårdehvidevarer. Bagved ligger det store badeværelser, der blev etableret dengang ejendommen blev konverteret til bolig.

På 1. salen har man en stor og dejlig stue med brændeovn og hyggelig indretning. Fra stue via dobbeltdøre adgang til godt soveværelse. På 2. salen er der hyggelige skrå vægge og fritlagte bjælker. Her findes et stort værelse samt et mindre værelse. Hele boligen har en helt specielt atmosfære med de rå vægge, fritlagte spær og småsprodsede vinduer. Vinduerne på 1. sal er de originale og istandsat udvendigt i 2014.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Ryesgade 32B, 2200 København N

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.