Allékredsen 126, Hillerød

Solgt

Beskrivelse

Skønt indflytningsklart ende rækkehus fra 2014

Søger du den ”nemme” løsning med et indflytningsklart og familievenligt hjem. Kig ikke længere. Nu udbydes en skønt enderækkehus, der er centralt beliggende i et fantastisk børnevenligt område og kort afstand til alt hvad der kan ønskes. Blandt andet ligger der både skole og sportsanlæg i gåafstand, og ikke mindst skønne grønne områder til en hyggelig tur med hund eller barnevognen.

Rækkehuset er med en god planløsning der i stueplan har god plads til gæstetoilet, flot lyst køkken med åben forbindelse til den hyggelige stue. Fra stuen er der udgang til den sydvendte terrasse hvorfra der er adgang til de hyggelige grønne fællesarealer som området byder på.

1 Salen er godt fordelt med 2 børneværelser og et forældresoveværelse med skabsvæg. Badeværelset matcher flot i stil med både køkken og gæstetoilettet i stueplan.

Der er tale om en ejendom en ejendom som matcher den kræsne køber der ønsker: God stand, skøn beliggenhed, og ikke mindst veludnyttede m2.

Kontakt os for mere info og aftale om fremvisning

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Allékredsen 126, 3400 Hillerød

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.