Bækkebo 13, Dyssegård

Solgt

Beskrivelse

Dejlig murermestervilla i røde sten fra 1929 på hyggelig vej med pæne nabohuse. Her får du central beliggenhed, og en meget charmerende bolig der løbende er istandsat. Nemt til København i grønne omgivelser tæt på Dyssegårdsparken, Emdruphallen, Munkegårdsskolen og godt fritidscenter for enden af vejen.

Husets hjerte er det store, åbne, hvide HTH-køkken med god plads til kokkerering ved trækøkkenbordet og gaskomfuret. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestuen, med spisebordet placeret ved de store vinduespartier og terrassedøren med direkte nedgang til den dejlige sydvendte træterrasse. I sammenhæng finder man dagligstuen med flere vinduer og en fin lille karnap – desuden en brændeovn, der ud over at sprede hygge også kan varme hele stueetagen op. Hyggelig entré med lille pænt indrettet toilet samt smuk svungen, klassisk trappe med sort gelænder til 1. salen.

1. salen rummer to værelser, heraf et stort, lyst masterbedroom med fransk altan med udsigt over villatagene. Her er der plads til den store dobbeltseng og det indbyggede garderobeskabet. Desuden yderligere et stort, dejligt værelse (tidligere to kamre).

Kælderen er meget fint istandsat med lyse gulvklinker og mosaikker. Her er der lavet et skønt badeværelse med badekar og bruseniche og smagfuldt træbord med fritstående håndvask. Desuden et rum indrettet som meget fint sove-/gæsteværelse – måske til teenager eller voksenafdeling. I forlængelse heraf lille kontor og kæmpe walk-in closet. Fint seperat vaskerum.

Villaen ligger på en skøn, veltilplantet grund med æble- og blommetræer samt masser af lys og himmelrum.

Der er netop installeret fjernvarme.

Her finder du drømmeboligen til parret fra byen, der drømmer om den klassiske stil med plankegulv og stuk – ganske tæt på byen!

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Bækkebo 13, 2870 Dyssegård

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.