Bakkevej 42, Helsinge

Solgt

Beskrivelse

Ramløse Bakker 65 m2 sommerhus plus 12 m2 anneks – Ro og stilhed i naturskønne omgivelser

Når man ankommer til huset, parkerer man bilen i den overdækkede carport med plads til to biler og går de sidste trin op til den imponerende og ugenerte grund på 2758 kvm. Her er man i landlige omgivelser, tæt på Arresø og 2 km fra Ramløse Lystbådehavn/sejlklub. 

Charmerede træ-sommerhus fra 1957, restaureret i 1985, som er velindrettet og løbende istandsat, så det fremstår hyggeligt og pænt. Til huset tilhørende anneks med praktisk skabsvæg – annekset er perfekt til de større børn eller til gæster, der her får lidt privatliv.

Via flisebelagt sti ankommer man til hovedhuset med direkte indgang i den lyse stue, som er stor og rummelig med brændeovn og vinduespartier med sprosser. Fra stuen adgang til velfungerende hvidt køkken med lys træbordplade. En del af stuen brugt som lille gang opdelt med pænt garderobeskab. Herfra adgang til stor, super lys havestue med panoramavinduer mod det grønne og udgang til haven via dobbelte franske fløjdøre. Fint, mindre soveværelse med sprossevinduer mod haven og havestue. Fra soveværelset adgang til det pæne hvide flisebadeværelse med træpaneler og røde gulvklinker, hvid sanitet, bruseafdeling og vindue mod haven.

Huset og anneks er helårsisoleret. Termovinduer overalt, også i havestuen. Gulvvarme på badeværelse og i havestue. Huset er opført af ejeren, som var tømrermester.

Her finder du en lille perle til en god pris for familien, der sætter pris på fred og ro i grønne, naturskønne omgivelser. På grunden er desuden anlagt en lille højtbeliggende solplads med udsigt til Arresø. Her er man virkelig i pagt med naturen, tæt på fugleliv, køer og råvildt og kan nyde ferier og weekender i behagelig afstand fra København. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Bakkevej 42, 3200 Helsinge

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.