Bøgeløvsvej 1, Virum

Solgt

Beskrivelse

Skøn rødstensvilla fra 1961 – klassiske dyder nær Brede – lys og luft

Beliggende i grønne omgivelser mellem charmerende Brede og Geelskov samt andre skønne naturområder såsom Rådvad og Eremitagen/Dyrehaven. Samtidig ikke langt til København med tog eller i bil, ligesom DTU også ligger tæt på.

Her finder du en klassisk 60’er villa i et plan. Huset har kun har haft to ejere siden 1961, og mange af de originale detaljer er bevaret, som indbyggede skabe med mahognifronter og populære, farverige fliser på badeværelse og køkken.

Der er indgang til huset via enten hoveddør eller bryggers. Via fordelingsgangen er der adgang til tre gode værelser. Det ene er masterbedroom med originale indbyggede skabe for endevæggen. Flisebadeværelse holdt i hvide og blå nuancer med en god bruseniche. Køkkenet er moderniseret og fremstår i dag personligt og hyggeligt med originale mahognielementer og smukke ’kunsthåndværkerkakler’ på væggen i fin kombination med granit og hvide skabselementer. Her er fin grøn udsigt, mens der bliver hakket og snittet. Fra køkkenet adgang til bryggerset med god opbevaringsplads, vaskefaciliteter m.v.

Huset blev tilbygget i 1976, så det i dag rummer en kæmpe stor vinkelstue med panoramavinduer og masser af lys samt udgang til overdækket terrasse. Meget hyggeligt udemiljø med skøn ugenert ’terrassehave’ med en lille græsplæne.

Uden for kan hele familien nyde solen og afterne på den overdækkede terrasse med læmur. Desuden adgang til den murede garage med elektrisk port – direkte fra terrassen.

Boligen er meget velholdt med Decra-tag, lys og rummelig til børnefamilien.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Bøgeløvsvej 1, 2830 Virum

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.