Brandholms Alle 54B, Rødovre

Solgt

Beskrivelse

Lækkert og særdeles velholdt rækkehus i Rødovre til den lille familie.

Meget centralt og godt beliggende i Rødovre, tæt på skole og Rødovre Centrum – det perfekte shoppingmekka, hvor der også er biograf. Desuden tæt på offentlig transport på Tårnvej og grønne områder.

Her får I en original stil og en flot vedligeholdt bolig af nuværende ejer – badeværelset er renoveret, der er nyere køkken, ny el og nymalede vægge m.v..

Mindre entré med smukt sildebensparket med elegant svungen trappe til 1. salen og indgang til den dejlige og rummelige og lys stue samt køkken. Det nyere køkken er holdt i hvidt med lyse træbordplader og god skabsplads og hårde hvidevarer i stål. Dejligt karbadeværelse med original terazzo gulv og hvide fliser, nyere sanitet og vaskemaskine. På 1. salen er der en møblerbar repos, i dag indrettet som lille, hyggelig TV-stue, som nemt kan omdannes til værelse.  Desuden et fint børneværelse samt et stort soveværelse med rummeligt klædeskab.

Super fin, solrig og hyggelig have med højbede og stilfuld beplantning med bl.a. buksbom. Med direkte udgang fra stuen finder du en skøn fliseterrasse med markise, så du kan nyde den danske sommer i fulde drag. Desuden fin carport med lille skur og flot flisebelægning.

Mulighed for at udbygge huset i forlængelse af stuen med 12 kvm.samt mulighed for udvidelse på loftsetagen.

Et absolut dejligt og indflytningsklart hus, hvor der er kræset for detaljerne og perfekt for den mindre familie.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Brandholms Alle 54B, 2610 Rødovre

Lars Danielsen

Indehaver - Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.