Buddingevej 41, Kgs. Lyngby

Solgt

Beskrivelse

Klassisk Lyngby – familievilla på 213 etagemeter.

Dejlig klassisk murmestersvilla med rødt tegltag et stenkast fra det hyggelige  miljø og shopping på Lyngby Hovedgade, tæt på stationen og samtidig i gå afstand  til smuk natur ved  Lyngby Sø..

Huset har en klassisk entré med blyindfattede ruder, trappeopgang til 1. Salen.

To stuer ensuite opdelt af franske fløjdøre, den ene bruges som spisestue med døre til terrasse og ‘udestue,’ den anden større stue har hyggelig karnap og plads til sofaarrangementet. Flotte lakerede plankegulve og klassiske fortsatsvinduer. Fint spisekøkken med plads til mindre spisearrangement og dejlig grøn udsigt til den skønne have. 

1. Salen byder på dejligt soveværelse med skunkrum, charmerende kvistværelse med nye vinduer og nyere fransk altandør. Mindre børne- eller arbejdsværelse. Stort dejligt badeværelse fra 70’erne i retro-look med flotte gulvfliser og træelementer.

Kælder i god stand med gråt mamorbadeværelse, flot vaskeafdeling, stort opbevaringsrum og godt rum der f.eks. Kan bruges til teenageren eller gæsten. Desuden vinrum. 

Virkelig flot, solrig og ugenert have med flisebelagt aftenterrasse og flotte nabohuse. Haven er veltilplantet og stor nok til både fodbold og badminton. 

Desuden indkørsel, carport og godt udhus.

Her er en dejlig familievilla til dig som vil være tæt på byen og alligevel nyde godt af grønne omgivelser og naturen.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Buddingevej 41, 2800 Kgs. Lyngby

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.