Carl Blochs Alle 15, st., Søborg

Solgt

Beskrivelse

Fantastisk villalejlighed på ca. 230 etagemeter i smuk funkisejendom.

Ejendommen er beliggende på en attraktiv villavej i ét af Søborgs mest attraktive kvarterer. Her er man nær ved Søborg Hovedgade hvor der er masser af indkøbsmuligheder, gode restauranter, man er tæt på skole og fritidsaktiviteter.

Ejendommen er en smuk, gråpudset funkisejendom med lavenergi mahogni vinduer samt udgravet og drænet kælder. Ejendommens have er opdelt således at 1. salen har brugsret til forhaven og stuelejligheden har adgang til hele den sydvestvendte baghave, der prydes af gamle frugttræer.

Boligen indeholder: Stor entré hvor man med samme bliver draget mod det store køkken-alrum, der ligger ud mod haven og er et fantastisk rum med højt til loftet og foldedøre i næsten hele rummets bredde, hvilket giver et fantastisk lys. I stueetagen er der endvidere et stort badeværelse med kar, et godt soveværelse, samt 2 store stuer ensuite som også kan benyttes som værelser.

Kælderen der fungere som en integreret del af boligen, indeholder endnu et flot badeværelse samt 3 disponible rum og et bryggers. Kælderen fremstår tør og brugbar i boligstandard.

Denne villelejlighed er noget ud over det sædvanlige og en fantastisk mulighed for at plads til hele den store familie.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Carl Blochs Alle 15, 2860 Søborg

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.