Chr. Winthers Vej 20B, Kgs. Lyngby

11.500.000 kr

Beskrivelse

I smukke omgivelser med udsigt mod Lyngby Sø, hvor roen sænker sig og man fornemmer den stemning der for mange år siden – længe inden området var bebygget – gav inspiration til den kendte danske naturlyriker, Chr. Winthers smukke digte, finder man denne unikke ejendom.

Når man bevæger sig ned af Chr. Winthers Vej, bemærker man tydligt denne markante ejendom der med sit kubistiske formsprog, på en gang skiller sig ud og samtidig virker roligt med sine lige linjer og kombinationen af den glatte facade og ædeltræ. Ejendommen er opført i 2012 og tegnet af Cebra arkitekter, hvilket tydeligt fornemmes hele vejen igennem boligen, hvor der ikke er noget der er overladt til tilfældighederne.

Man træder ind i en stor entré med indbyggede skabe. Her er der adgang til husets første badeværelse, der er udført i lyse materialer og med kar. Fra entréen træder man ind i husets hjerte – det store køkken-/alrum, der lige som resten af huset, er perfekt disponeret. Det lyse køkken giver masser af muligheder for, at udfolde de kulinariske egenskaber samtidig med, at man er en del af resten af livet i huset. Ved siden af køkkenet er der et stort værelse, der i dag benyttes som herre-værelse. Værelset har udgang i begge ender, hvilket giver muligheder for at dele det op i 2 separate værelser. Endvidere er der i stueetagen et godt bryggers.

Fra køkken-alrummet er der via den flotte trappe, adgang til husets fantastiske 1. sal. Her fornemmer man den smukke kombination af linjer og cirkler, der giver huset sin unikke karakter. Det første man mødes af er den flotte stue, hvor man kan nyde udsigten ud af de store vinduer mod Lyngby Sø. Endvidere er der 2 gode børneværelser samt et stort soveværelse med indbyggede skabe. Ligeledes finder man et lækkert arbejdsværelse, der ligger i åben forbindelse med stuen – kun adskilt af en flot glasvæg. Denne etage byder ligeledes på et flot badeværelse.

Fra 1. salen er der udgang til en stor terrasse, der er perfekt til de lange sommeraftener og hvor man kan nyde kigget mod Lyngby Sø.

Husets kælder byder på et stort rum med mange anvendelsesmuligheder. I forlængelse af dette er der etableret en fin vinkælder. Derudover er der et stort fyrrum samt et stort depotrum. Kælderen fremstå rå men indbydende med sine betonvægge og gode loftshøjde.

Beliggenheden er blandt de bedste i hele Kgs. Lyngby! Man er ikke bare tæt på Lyngby’s gode shopping- og spisemuligheder, men også tæt ved de smulle omoråder der omgiver Lygnby, Bagsværd- og Furesøen.

Denne ejendom er unik mulighed ofr at erhverve en smuk ejendom på fantastisk beliggenhed.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Chr.Winthers Vej 20B, 2800 Kgs. Lyngby

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 14.12.2017
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 14.12.2017
  • El rapport 13.12.2017
  • Brochure - Chr.Winthersvej 20B - "Winthers Villa"

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.