Dalstrøget 86, 6., Dyssegård

Solgt

Beskrivelse

Skøn og velholdt 88 kvm. 3V penthouse – stor altan med grøn udsigt samt elevator 

Centralt i Vangede tæt på stationen og indfaldsveje mod byen ligger denne virkelig gode lejlighed. Her får du veludnyttede kvadratmetre og fantastisk udsigt fra 6. sal over byen og glimt af Øresund. Lejligheden er beliggende i gavlen og er derfor udstyret med ekstra mange vinduer, hvilket giver en skøn lys bolig.

Indgang via vindfang og videre til stor entré med walk-in garderobe og adgang til lejlighedens øvrige rum.                                                                 

Kæmpe stue ’ensuite’ med spisestuen med god plads til spiseafdeling og sofa-loungen. Glasskydedøre på den sydvestvendte altan med masser af eftermiddags- og aftensol – her nydes sommermiddagen under himlen. Ensuite med stuen ligger spisestuen med pæne indbyggede skabe. Stort soveværelse med dejlig ugenert udsigt. Hyggeligt pænt og velholdt Svanekøkken i hvidt og træ med lille spiseplads, lyst og indbydende med to vinduer. Fint badeværelse i rigtig god kvalitet med hvide fliser og granitgulv, opmuret bruseniche, vaskemaskine og udsigt over hustagene. 

Lejligheden er meget velholdt og nymalet, har pæne parketgulve, nyere vinduer, nyere tag på ejendommen og altanen er for nylig blevet udvidet, så den er virklig brugbar.  Nyd desuden morgensolen på svalegangen uden for lejligheden. 

Gratis parkering, pænt kælderrum. Veldrevet grundejerforening. 

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Dalstrøget 86, 2870 Dyssegård

Lars Danielsen

Seniorrådgiver - Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”det grønne område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.