Daugløkke Ege 11, Humlebæk

Solgt

Beskrivelse

Nybygget i 2017/18 – lækkert enderækkehus med masser af lys og højt til loftet

Skøn beliggenhed i Humlebæk tæt på Øresund, Sletten Havn, hyggelige Daugløkke landsby og naturskønne omgivelser. Her bor du i naturen men er samtidig tæt på indkøbsmuligheder, sport og idrætsfaciliter, skoler m.v.

Bolig med et moderne og arkitektonisk flot udtryk med dobbelthøjde vinduer fra stueplan til loft, hvilket giver et smukt lysindfald og himmel vue.

Fordelingsentre med klinkegulv, adgang til førstesalen og til gæstetoilet med indbygget skab med vaskemaskine/tørretumbler.

HTH-køkken alrum holdt i gråt og sort med god arbejdsplads, køkkenø og plads til spise arrangement. Fra køkkenregionen er der direkte udgang til terrasse. Køkkenet er i fin sammenhæng med den dejlige stue, klar til hyggehjørne med loungesofa og fladskærm. Her finder du også vægplads til kunstsamlingen og udgang til den store flisebelagte gårdhave. Pænt værelse med indbygget skab til arbejdsværelse eller børneværelse.

Lækker førstesal med stor, brugbar fordelingsrepos med balkonudsigt til stuen nedenunder, ideelt til legeområde eller kontor. Desuden skønt master-bedroom med indbygget skab, børneværelse og kæmpe badeværelse i flot stil med store kvadratiske naturstensklinker på gulvet, opmuret bruseniche med hvide fliser, hvid sanitet.

Haven er nem at holde med flisebelagte arealer og to mindre græsplæner. Fin carport som også kan bruges som overdækning til den store fest, og indbygget opbevaringsrum til cykler, haveredskkaber, barnevogn, mv. Hyggeligt nabomiljø med fællesarealer med vild natur og gæsteparkering.

Perfekt til børnefamilien der ønsker en moderne, smagfuld og funktionel bolig, der er lige til at flytte ind i.

#ForventLidtMere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Daugløkke Ege 11, 3050 Humlebæk

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.