Dyrehavegårdsvej 43, Kgs. Lyngby

6.995.000 kr

Beskrivelse

189 kvadratmeter vinkelvilla – Skøn beliggenhed tæt på Dyrehaven og Fortunen

På en dejlig stillevej få hundrede meter fra det historiske Fortunfort og en smuk gåtur kommer du til indgangen ved Fortunen, det gamle skovfogedsted på kongernes jagtvej til Dyrehaven.

Beliggenheden er altså i top til jer midt i det eftertragtede Dyrehavekvarter, og samtidig er der kort afstand til Lyngbys bymidte med storcenter, Magasin, den hyggelig hovedgade med masser af lokalmiljø og lækre madsteder, skoler og gymnasium.

I entréområdet finder man et praktisk garderoberum. Herfra fortsætter du til den ene vinkel/del af huset med alle ’fællesrummene’. Dejligt køkken-alrum holdt i hvidt med spiseplads til hele familien, videre til den store spisestue i halvåben sammenhæng med den kæmpe store, lyse, stue, rumopdelt med en opmuret indbygningspejs, der giver en hyggelig stemning. I alt udgør stue og spisestue knap 60 kvm. med sildebensparket og panoramavinduer mod haven og med udgang til terrassemiljøet.

Den anden vinkel/del af huset indeholder tre gode værelser. Master bedroom (i dag brugt til børneværelse) med et stort indbygget skab, og i et af værelserne et hyggeligt lille ’gemmerum’ perfekt til den lille prins eller prinsesse.

To gode badeværelser, det ene med opmuret bruseniche og pæne klinker, det andet med badekar – begge holdt klassisk i hvidt og gråt.

Desuden godt og praktisk bryggers med udgang til en flisebelagt gårdhave med udhus i forlængelse af garagen.

Kæmpe 1145 kvm. velholdt og velplantet grund med gyngestativ, bålplads, yderligere et udhus – og dejlige grønne vidder.

Skøn villa til den pladskrævende familie, der ønsker at bo i et absolut skønt område.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Dyrehavegårdsvej 43, 2800 Kgs. Lyngby

Dokumenter

  • TR-LOGIQ-Dyrehavegårdsvej 43 2800 Kongens Lyngby
  • Tilstandsrapport 10.07.2019
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 17.07.2019
  • EL-LOGIQ-Dyrehavegårdsvej 43 2800 Kongens Lyngby
  • El Eftersynsrapport 10.07.2019

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.