Dyssegårdsvej 57, 1+2., Dyssegård.

5.995.000 kr
Åbent hus: Søndag 24/11 14:00-14:20

Beskrivelse

Skøn Dyssegård villalejlighed – med ekstra lejlighed på 2. sal.

Her finder du en indbydende og velrenoveret bolig til hele familien med stor balkon og egen have. Attraktiv beliggenhed i det skønne grønne Dyssegårds-kvarter med kort afstand til skole, indkøb, grønne områder. Desuden en kort tur til København.

Lækkert, nyere og lyst køkken-alrum med masser af bordplads og skøn udsigt fra de mange vinduer. Her er der ’spisebar’ til den hurtige morgenmad og køkkenskriverplads, mens middagen forberedes. Desuden udgang til den skønne, store balkon med fine balystre hvor der er plads til loungesofa og spisebord, så sommeren kan nydes med bedste udsigt. Fra køkkenet dobbelte fløjdøre til den fine dagligstue samt til den store klassiske spisestue med stuk og stort vinduesparti.

Desuden to dejlige værelser i hver sin side af etagen. Renoveret badeværelse med terazzogulv og badekar samt vindue mod det grønne og haven. Trappe til 2. salen hvor der yderligere findes en ”loftslejlighed” med kitchenette, badeværelse, to værelser og en kæmpe stue. 2. salen er perfekt til liberalt erhverv, teenager, bedsteforældre eller?
Det er også muligt at lukke entréen af, således at man kan benytte begge etager som en samlet enhed. 

I hele lejligheden er der flotte plankegulve og nyere vinduer.

Kælderen indeholder depotrum og vaskerum og man har parkering foran hoveddøren. Hyggelig egen, ugenert have med pavillion, fuglefløjt og højt til himlen.

#forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Dyssegårdsvej 57, 2870 Dyssegård

Dokumenter

  • Tilstandsrapport 06.03.2019
  • Salgsopstilling
  • Energimærke 06.03.2019
  • Elinstallationsrapport 06.03.2019

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.