Dyssegårdsvej, 95, st., Dyssegård

Solgt

Beskrivelse

145 m2 god villalejlighed med egen have, garage samt kælder -istandsat i 2008. Et godt og billigt alternativ til hus. Bemærk den lave ejerudgift.

Velkommen til Dyssegård en del af Gentofte Kommune med gode daginstitutioner, skoler, grønne områder og godt beliggende i forhold til indkøb, City m.v.

Villalejligheden har status som ejerlejlighed og består af egen indgang, entre samt stort, åbent og indbydende køkken-/alrum med gulvvarme i alrummet. Herfra er der direkte udgang til egen terrasse på omkring 20 m2, delvis overdækket, og hyggelig have med gamle træer og beplantning. Haven vender mod sydvest, og byder derfor på meget sol, når vejret tillader det.

Endvidere byder lejligheden på en stor stue samt tre store soveværelser,  hvoraf to af dem har indbyggede skabe. Stort pænt badeværelse med gulvvarme, brus samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.  Ekstra toilet. 

Fra køkken-/alrummet er der adgang til ca. 20 m2 kælder. 

Til villalejligheden er der brugsret til lukket garage samt et disponibelt rum.

En rigtig god villalejlighed i god stand med lave ejerudgifter på en attraktiv location.

Lever drømmen her?

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Dyssegårdsvej 95, 2870 Dyssegård

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.