Ellebækvej 52, 1. mf., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Nu har DU chancen for at erhverve dig Vangedes måske flotteste lejlighed!

Beliggende på stille vej tæt på i grønne områder som Nymosen & Gentofte sø, indkøbsmuligheder samt Vangede S togs station, hvor du hurtigt og nemt kan komme ind til centrum (15 min. til Nørreport).

Allerede inden man træder ind får man fornøjelsen af den fælles og hyggelige gårdhave, hvor der er en fælles grill. Med det samme man træder ind i den lyse entre fornemmer man straks den gode kvalitet lejligheden har at byde på. Her er mulighed for at gemme overtøjet væk i entreens indbygget skab. Fra entreen, hvor der er gulvvarme, træder man videre ind i lejlighedens hjerte, nemlig det hyggelige køkkenalrum. Stuen, med et godt lysindfald, byder på fine detaljer såsom, stuk og en fin rosette. I forlængelse af stuen er køkkenet, som er blevet nyrenoveret i 2017, og som blandt andet byder på flotte hvide New York subway fliser samt gulvvarme. I den anden ende af stuen træder man ind i lejlighedens soveværelse, som har en god størrelse. Her har man fået plads til både dobbeltseng, skrivebord samt opbevaringsskabe. Derudover er der badeværelse med hvideklinker og sort mosaik i gulvet samt hvid sanitet. Alt i badeværelset er blevet udskiftet i 2017, og står knivskarpt.

Til lejligheden er der brugsret til kælderrum, fællesvaskeri. Forældrekøb og små husdyr er tilladt. Ejerforeningen er samtidig sund og veldrevet.

Dette er en lejlighed der SKAL opleves!

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ellebækvej 52, 2820 Gentofte

Christian Brandt-Müller

Ejendomsmægler, MDE. - Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

35 26 25 40
23 20 98 88

Christian Brandt-Müller startede hos Geisler & Rønne i 2009, hvor han kom fra en stilling hos en anden mægler hvor han havde været med til at opbygge deres andelsboligafdeling. I 2010 blev Christian indehaver i Geisler & Rønne. Christian er..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.