Ellebækvej 62, st. tv., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

God og hyggelig 2V i grønne omgivelser i Vangede

Skønt og fredeligt beliggende nær Nymosen, Gentofte Sø og samtidig tæt på indkøb samt Vangede S-togs station, hvorfra du hurtigt kommer ind til centrum (15 min. til Nørreport).

Du træder ind i lejlighedens fordelingsentré med adgang til alle lejlighedens rum.

Fra entreen videre ind til den dejlige store stue er der grøn udsigt mod ejendommens hyggelige haveanlæg. Stuen har god plads til både spisearrangement og sofahjørne. Køkkenet har hvide skabselementer, stål køleskab, højskab til opbevaring og her er det hyggeligt at lave mad. Stort lyst soveværelse med plads til både dobbeltseng, det store klædeskab og et mindre skrivebord. Mindre brusebadeværelse med hvide elementer og hvide vægfliser og lyse gulvklinker.

Til lejligheden hører brugsret til kælderrum, fællesvaskeri. Forældrekøb og små husdyr er tilladt. Sund og veldrevet ejerforening.

Her på Ellebækvej får du denne skønne høje stuelejlighed med brede vindueskarme og plads til planter og lys – udenfor får du en fælles og hyggelig gårdhave, hvor der er fælles grill. Alt i alt en rigtig rar og velindrettet bolig for parret eller den enlige, der sætter pris på fred og ro – men centralt for alt.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ellebækvej 62, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.