Ellegårdsvej 43, st. tv., Gentofte

Solgt

Beskrivelse

LYS OASE MED 108 ETAGEMETER OG CENTRAL BELIGGENHED – DELEVENLIG OG IDEEL ”SKILSMISSELEJLIGHED”

Lejligheden byder velkommen med dens rumlige fordelingsgang, hvorfra der er adgang til det nyere køkken og bad, som begge fremstår både lyse og indbydende. Fra entreen er der også adgang til lejlighedens to soveværelser med god plads til opbevaring. For enden af entreen træder man ind i lejlighedens hjerte, stuen. Her er der plads til både den store sofagruppe og spisebordet. Når vejret er til det kan hyggestunderne udvides til en helt igennem fantastisk sydvendt terrasse og have, som man har direkte adgang til fra stuen. Fra stuen er der også adgang til kælderen, hvor du finder to disponible rum, som har mange anvendelsesmuligheder. Med til lejligheden er der også brugsret til en garage.

Alt dette er med kun få minutter til Vangede Station, motorvejsnettet, Munketorvets indkøbsmuligheder og ikke mindst i gåafstand til Nymosens rekreative områder.

Denne herlighed er til dig der søger lejlighed, men stadig ønsker en ”villa-vibe”. Samtidig er den ideel til skilsmissepar, eller til dig der søger delebolig med studiekammeraten.

#Forventlidtmere

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Ellegårdsvej 43, 2820 Gentofte

Martin Rønne

Ejendomsmægler & valuar, MDE. - Stifter & Indehaver. Købermægler m/tryghedsmærke. Vurderingskonsulent for Totalkredit.

39 42 99 90
60 60 32 60

Martin Rønne startede sin karriere i Danske Bank. Det blev til næsten 10 år i banken, hvor han bl.a. var boligspecialist og havde ansvaret for udvikling af boligprodukter. I 2003 forlod Martin Danske Bank til fordel for ejendomsmæglerbranchen. Efter små..

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.