Ericaparken 14, Gentofte

Solgt

Beskrivelse

Eftertragtet rækkehus – sjældent udbudt hjørnegrund med skøn gårdhave

Her finder du et af Ericaparkens bedst beliggende rækkehuse. Tæt på gode skoler og børneinstitutioner samt grønne områder ved Nymosen, der indbyder til løbeture og naturoplevelser. Bebyggelsen har også en rigtig fin legeplads til børnene eller børnebørnene.

Boligen byder på stor flot stue med plads til dagligstue i den ene ende og spisestue i den anden. Stuen har dejligt lysindfald fra panoramavinduer, og via skydedøren er der adgang til den super hyggelige sydvestvendte gårdhave med fliseterrasse og krukker. Her er der masser af lys og god stemning. Desuden byder stueplan på hvidt køkken i åben forbindelse til køkkenalrum, entré og mindre badeværelse.

På førstesalen er der hele fire gode værelser, hvoraf de to største har udgang til stor balkon – hvor dynerne luftes i sommermånederne. De to mindre værelser er orienteret mod parkeringspladsen og med fin udsigt mod Nymosen. Godt karbadeværelse, hvid sanitet og blå stiftmosaikker på gulvet.

Kælder bestående af vaskerum, kæmpe stor gildesal/multirum til f.eks. træning, kontor og yderligere disponibelt rum til opbevaring.

Her finder du en attraktiv familiebolig med god udnyttelse af alle kvadratmetre – i en eftertragtet beboelse!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Ericaparken 14, 2820 Gentofte

Lars Danielsen

Seniorrådgiver

39 42 99 90
53 56 04 63

Lars har mere end 10 års erfaring med salg af boliger i Gentofte, ”Det Grønne Område” og i byen fra flere ejendomsmæglerkæder. Med en mangeårig baggrund som leder i reklamebranchen går han meget op i den rette og målrettede markedsføring...

Bestil fremvisning

Beskeden er blevet sendt.